Oude permanente make-up (PMU) die niet meer aan je wensen of stijl voldoet, kan voelen als een constante herinnering aan een keuze waar je niet meer achter staat. Bij Ombre Beauty by Akira begrijpen we dat veranderingen in smaak of ontevredenheid met eerdere PMU-behandelingen een realiteit zijn waar sommige klanten mee te maken krijgen. Daarom bieden we een speciale service voor het verwijderen van oude PMU, en dat doen we zonder het gebruik van laser.

Het proces van PMU verwijderen vereist precisie, geduld en een grondige kennis van de huid en PMU-technieken. Ons team, onder leiding van Akira Nitsche, past Beste Permanente Make up Belgie geavanceerde methodes toe om oude PMU zorgvuldig te verwijderen, met als doel de huid voor te bereiden op een eventuele nieuwe behandeling die beter aansluit bij je huidige wensen. We begrijpen dat elke klant uniek is en dat correcties soms nodig zijn om te zorgen dat je je weer gelukkig voelt met je uitstraling.

Verwijderen zonder laser betekent dat we gebruikmaken van minder invasieve technieken die gericht zijn op het veilig en effectief verminderen van de zichtbaarheid van oude PMU. Deze aanpak zorgt voor een meer comfortabele ervaring en een zachter herstelproces. Het is belangrijk te beseffen dat het verwijderen van PMU een proces is dat tijd en soms meerdere sessies vereist, afhankelijk van de diepte, kleur en ouderdom van de PMU.

Na de verwijdering biedt Ombre Beauty by Akira de mogelijkheid om te bespreken hoe je je PMU wilt corrigeren of verbeteren. Ons doel is niet alleen om oude PMU te verwijderen, maar om je te begeleiden naar een resultaat waar je echt blij mee bent. Of je nu droomt van een nieuwe vorm, kleur, of stijl voor je wenkbrauwen, lippen of eyeliner, Akira Nitsche en haar team staan klaar om je te helpen die droom te realiseren.

Als je niet gelukkig bent met je huidige PMU en op zoek bent naar verandering, laat Ombre Beauty by Akira je begeleiden door het proces van verwijdering en correctie. Samen werken we aan een nieuwe look die jouw natuurlijke schoonheid versterkt en waar je je goed bij voelt.